Държавна опера Русе Държавна Опера - Русе
Разширено търсене

Класика и Рок с група Сигнал

Концерт
Няма предстоящи представления
Купи билет
Постановка

Резюме

Съдържание

КЛАСИКА & РОК
с участието на
ГРУПА СИГНАЛ и
Русенска филхармония

„Сигнал“ е сред малкото действащи български рок групи с над 40 годишна творческа и сценична дейност, за който период издават 18 албума, изнесли са над 6000 концерта, а 14 от техните песни влизат в класацията на БГ радио „500-те най-велики песни на България за всички времена“. Всичко това, подкрепено с безграничната обич на верните им почитатели от няколко поколения им дарява статут на истинска рок легенда.

Винаги верни на себе си и на своята публика, неуморни в творческите си търсения Сигнал реализират поредното предизвикателство: да съчетаят рока с класиката. “Да те жадувам“ е проект, който за пръв път ще поднесе на публиката обичаните от всички хитове: Липсваш ми, Лодка ли е любовта, Сбогом, Сляп ден, Спри се, Между ад и рай, Може би, Да те жадувам и др.

На 23 февруари на русенска сцена ще гостуват незабравимите рок легенди от група „Сигнал“. Ще бъдат изпълнени вечните хитове на групата, в специално създадени аранжименти за Русенския симфоничен оркестър, под диригентството на Димитър Косев.

Свържете се с нас

Каса Опера
тел: 082 825037
мобилен: 082 825042
email: ruseopera@gmail.com
Работно време каса

Понеделник - петък 10:00 - 18:30 часа
в дни със спектакли до 19:00 часа

Бюлетин

Абонирайте се за получаване на новини и специални промоции