Държавна опера Русе Държавна Опера - Русе
Разширено търсене

ЗВЕЗДЕН ЧАС

Концерт
Няма предстоящи представления
Постановка

Резюме

Великолепие ще блести на "Сцена под звездите" в юлската нощ с оперетния галаконцерт, който ще оглася площада пред Операта.

Съдържание

Със своите гласови и артистични достойнства солистите на Русенската опера наистина извеждат нивото на оперния театър на висотата и в обема на световните професионални стандарти. Това убеждение е с абсолютна валидност, особено тогава, когато хитовите програми на галаконцертите са допълнени с неповторимото първокласно звучене на хора и оркестъра. И така, по подобен начин, световно съизмеримото звездно присъствие може да бъде проследено още от миналото. Гласовете на русенските оперни певци най-много приличат на легендарните световни имена, свързали своите творчески кариери със заглавия от времената на Романтизма.

Цялото това великолепие, цялото това богатство тръпне от нетърпение да заблести на откритата “Сцена под звездите“ в топлата юлска нощ, когато дори звездите ще избледнеят под силата на блясъка на оперните артисти и музикантите от оркестъра на Русенската опера.

Елегантният завършек на тази незабравима музикално-артистична композиция се поставя с яркото присъствие на двамата диригенти на програмата – пленителната Вилиана Вълчева и неустоимия Димитър Косев.


С нетърпение очакваме този празничен концерт!

Свържете се с нас

Каса Опера
тел: 082825037; 082825042
мобилен:
email: sales@ruseopera.com
Работно време каса

Понеделник - петък 10:00 - 18:30 часа
в дни със спектакли до 19:00 часа

Бюлетин

Абонирайте се за получаване на новини и специални промоции